Hvad siger vores kunder?

Klik på et logo herunder for at se, hvad nogle af vores kunder har at sige om os.

"Idet oversættelsesprocessen er kompliceret (ikke oversættelsen som sådan, men formater o.lign.) er det altafgørende at vi anvender Kommunicera AB i Gøteborg, da vi derved undgår dyre og tidskrævende fejl."

Bo-Peter Andersson
Communication Manager, After Sales

"Kommunicera er ikke bare et fullservice-bureau, når det handler om oversættelser til alle mulige sprog. De er faktisk et komplet kommunikationsbureau med teknisk support og alt muligt..."

Paulina Lundström, Bolon

"Som en del af en international koncern, sker det både ofte og med kort varsel, at vores krav til oversættelse (filformat, mængde og kvalitet) ændrer sig. Kommunicera løser imidlertid hurtigt enhver oversættelsesudfordring, og resultaterne er enestående."

"Hverken vores filformater eller de krævende deadlines giver nogen form for problemer, og kvaliteten på de oversættelser, vi modtager, er altid så høj, som man overhovedet kan forvente."

Christian Kämmer
VD, Conrad Elektronik Norden AB

"Kommunicera er meget mere end et oversættelsesbureau…"

"Kommunicera besidder stor teknisk kompetence og kan tilpasse sig deres kunders arbejdsmiljø."

"Vi begyndte vores samarbejde med Kommunicera helt tilbage i 2001, primært fordi de var de eneste, der kunne håndtere vores 21 sprog i Interleaf (QuickSilver). Sådan er det."

Gitte Bäckström
Technical Informant
ESAB AB Welding Equipment

"Kommuniceras arbejdsmetoder og teknik har sparet os for en hel del tid og penge."

"I kraft af vores samarbejde med Kommunicera er vi hos Haléns/Cellbes sluppet for en stor del af layoutarbejdet med tekst og billeder til vores tryksager, hvilket har frigjort interne ressourcer."

Annika Höglund
Media Production Manager

"Vi har nydt stor gavn af Kommuniceras tekniske ekspertise."

"Da vi for nogle år siden skiftede fra PageMaker til InDesign, skræddersyede de et kursus i den nye software til vores dokumentansvarlige. Nu tager vi næste skridt til CMS, og Kommunicera er en velkommen støtte, som vi kan spille bold med og få hjælp fra."

Hans Svedén
Manager Technical Documentation
Hiab Service Business

"Ved hjælp af Kommuniceras værktøjer har Hasselblad i princippet kunnet halvere sine udgifter til oversættelse af manualer."

"Samtidig er leveringstiden blevet forkortet, og vi kan se flere rationaliseringsmuligheder i fremtiden. Værktøjerne er nemme at bruge, og vi har fået al den support, vi har haft brug for, fra Kommuniceras tekniske personale."

David Jeffery
User Manual Production, Victor Hasselblad AB

"I vores tilfælde handler det om at vælge en leverandør, som vi ved, at vi kan stole på i alle situationer. Uanset område er det lykkedes dem at leve op til alle vores forventninger, hver gang vi har efterspurgt lokal tilstedeværelse."

Anders Paulsson
Reklamechef
Jula Postorder AB

"Kommuniceras metode sparer os utrolig meget tid. Det tager kun et par minutter at gøre et oversat dokument klar til tryk eller udgivelse."

Bo Ödlund, koordinator for produktinformation hos Swegon.

Virksomheden eksporterer ventilationsprodukter til omkring 40 lande og håndterer ca. 20 sprog.

"Jeg kan varmt anbefale at købe et skræddersyet kursus, ligesom vi gjorde. Fordelen er, at man selv bestemmer, hvordan kurset skal tilrettelægges, og hvad det skal handle om."

"Fordelen ved at blive undervist af dem, der tager sig af de dokumenter, vi producerer, er, at vi kommer helt tæt på de problematikker, der kan opstå, når en produktion skal udvides til flere sprog."

Håkan Gustafsson
Westermo Teleindustri AB


"Känns skönt att ha en så bra samarbetspartner som er till hjälp"

Wibeke Mörch
Frico AB

Lingtech / Kommunicera Communications, Egedal Centret 95, 1. sal, 3660 Stenløse, Danmark | +45 33 25 71 71 | info@kommunicera.dk

© Kommunicera Communications AB 2010-2017, Lingtech A/S 1993-2011, Kommunicera översättningar AB 1995-2010