Vores forretningsidé

Kommunicera støtter det europæiske erhvervsliv med oversættelser, bearbejdning og håndtering af information. Gennem effektiv teknisk integration optimerer og komplementerer vi vores kunders løsninger for indholdsstyring.

 

Vi arbejder dels for virksomheder, for hvilke en investering i store systemer ikke kan betale sig, og dels for virksomheder, som pga. konsolideringer skal integrere nye systemer. Med tiden vokser vi med vores kunder og skaber proaktivt merværdi for dem.

Vores teknik

  • Bevarer fungerende processer
  • Optimerer afkast på investeringer
  • Reducerer fejlinvesteringer

Vi tager udgangspunkt i jeres teknik

Kommunicera ser på den teknik, I anvender i dag, og hjælper jer med at finde en optimal løsning til jeres virksomhed.

Det er jeres behov og ressourcer, der styrer samarbejdet. Det kan vi love takket være en unik kombination af egenudviklede og eksisterende softwareløsninger.

Virksomheden

Siden 1990 har Kommunicera Communications AB drevet virksomhed med hovedkontor i Gøteborg. Kommunicera har godt 40 medarbejdere og omsætter i dag for knap 60 mio. kroner.

 

Virksomheden er med helt fremme i den tekniske udvikling og indledte i 2008 sin ekspansion til de øvrige nordiske lande med åbningen af et kontor i Oslo. I 2011 overtog vi det danske firma Lingtech med base i København.

Lingtech / Kommunicera Communications, Egedal Centret 95, 1. sal, 3660 Stenløse, Danmark | +45 33 25 71 71 | info@kommunicera.dk

© Kommunicera Communications AB 2010-2017, Lingtech A/S 1993-2011, Kommunicera översättningar AB 1995-2010